Contactgegevens

Postadres:
Klooster Schiermonnikoog
Knuppeldam 2
9166 NZ  Schiermonnikoog
Nederland

Telefoon:
[31] (519) 25 24 05

Mail:  info@kloosterschiermonnikoog.nl

Website: www.kloosterschiermonnikoog.nl

KvK nr. 74861859

GEVEN OM HET KLOOSTER

U kunt via deze Tikkie of onderstaande QR code een donatie doen via Tikkie. Het bedrag kunt u zelf bepalen. 

  • Onze bankrekening is op onze oude naam blijven staan: Abdij Sion. Als u via Tikkie betaalt, komt u dus deze naam tegen. 
  • Betaling kan ook door overschrijving op onze bankrekening IBAN: NL28 ABNA 0470300094, BIC: ABNA NL2A ten name van Abdij Sion.

Onder de naam Abdij Sion zijn wij aangemerkt als ANBI, waardoor giften aan ons gedaan aftrekbaar zijn voor de belasting. Als er vragen of problemen zijn bij het doen van een gift kan onze econoom br. Jelke wellicht helpen , zijn mailadres is:  br.jelke@outlook.com.

Warme en diepe betrokkenheid  bij ons klooster op Schiermonnikoog spreekt uit vele grote en kleine gebaren. We worden er gelukkig van, want ons initiatief wordt geboren uit dezelfde warme en diepe betrokkenheid. We willen monastiek leven een toekomst geven, een reële toekomst voor wie monnik wil worden. Ons motief daarvoor is allereerst het geluk om God plek te bieden in onze zelfgave zoals elke christen. Meer specifiek willen we door onze leefvorm als monnik aanwezig zijn, zo authentiek mogelijk, vanuit een warme en diepe betrokkenheid op mensen in de hoop dat zij in zichzelf iets voelen opengaan naar God toe, en zo – zonder monnik te hoeven worden! – in hun leven buiten het klooster hun eigen weg vinden en verdiepen.

Er zijn ook mensen die iets willen doen. Geld willen geven. We vragen daar niet om, we hopen maar dat het goed gaat komen met ons en ons klooster. We vinden het wel een mooi idee dat mensen die zich zo betrokken voelen iets kunnen bijdragen op een heel concrete manier. Dan wordt ons klooster een vertolking van de mensen om ons heen.