Diensten in de Sint Egbertkapel

[vc_row bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”1094″ bg_image_repeat=”no-repeat” disable_on_mobile_img_parallax=”off”][vc_column][ultimate_spacer height=”320″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text el_class=”inleiding”]

Er worden met ingang van 28 september 2018 door ons GEEN diensten meer aangeboden in de Egbertkapel.

Het huis waar we nu tijdelijk wonen is te klein om bezoekers te ontvangen voor onze diensten. Gelukkig konden we gebruik maken van de Egbertkapel voor gastvrijheid voor enkele van onze gebedsdiensten. We zijn blij dat we op die manier vanaf 1 mei 2016 drie tot vier dagen per week Vespers, Completen en stiltemomenten aan hebben kunnen bieden. 

Met het oog op ons nieuwe klooster zijn we gestopt met onze gebedsdiensten in de Egbertkapel. We hopen u weer te verwelkomen in onze diensten in ons nieuwe klooster. Wanneer dat zal zijn is nog onbekend. 

Iemand schreef ons: “Hartelijk dank dat we konden deelnemen aan de avonddiensten. We hopen en wensen dat ook op de nieuwe lokatie jullie mooie missie en roeping tot volle bloei mag komen, tot vreugde van velen.”¬†Dergelijke hartelijke verbondenheid mochten we ervaren van de velen die onze diensten bezochten. We zijn daar diep dankbaar voor.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]